Recent, Van Moer Logistics le-a permis propriilor șoferi să ajute în decizia privind marca vehiculului pe care şi-l doresc să conducă. În consecinţă, după cele 40 de autotractoare Scania achiziţionate în primăvara anului trecut, Van Moer Logistics comandă acum alte 60 de camioane 460 R pentru a înlocui modelele mai vechi.

Compania cu sediul central în Zwijndrecht, care are acum aproximativ 500 de camioane proprii, este pe deplin angajată față de sustenabilitate. De exemplu, pe lângă transportul intermodal, gazul natural este folosit pentru 10% din flotă. Pentru Jo Van Moer, CEO al Van Moer Logistics, alegerea camioanelor determină parțial sustenabilitatea întregii operațiuni. „Scania continuă să-și optimizeze camioanele, cu un ochi pe durabilitate și cu altul pe confortul de conducere. Decizia de a comanda 60 de autotractoare noi 460 R cu motor Super de 13 litri este, prin urmare, un pas logic. Acest model a apărut ca fiind cel mai durabil și mai rentabil camion diesel. În plus, Scania oferă şi un serviciu calitativ, care a dus la o strânsă cooperare de mulți ani.”

Felien Van Oost, Marketing & Communication Manager la Van Moer, adaugă un alt motiv: „Ne concentrăm tot mai mult pe Scania, pentru că șoferii noştri solicită autotractoare ale mărcii. Luând în considerare și preferințele lor, pe lângă durabilitate ne asigurăm şi că angajații sunt mulțumiți.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare