Yusen Logistics se extinde în Germania. Furnizorul de servicii pentru logistică integrată se va muta în complexul de clădiri noi din Altbach, unde deţine aproximativ 10.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare și birouri. Centrul logistic de la est de Stuttgart va fi noua locație de logistică contractuală pentru Yusen Logistics.

Noul centru de depozitare și distribuție este situat lângă autostrada federală B10, într-o regiune care se dezvoltă continuu într-un important centru logistic pentru industria uşoară. În plus, regiunea din jurul oraşului Stuttgart ocupă o poziție de lider în Europa în domeniile auto, electronică și tehnologia informației, precum și în inginerie mecanică. Multe companii internaționale mari și mici își au sediul aici. Prin mutarea în complexul modern de clădiri, Yusen Logistics răspunde nevoilor clienților săi, care sunt în principal din industria auto locală. „Yusen Logistics Germania a crescut puternic în ultimii ani. Extinderea rețelei pentru a include locația de logistică contractuală din Altbach este importantă pentru noi, deoarece ne permite să creștem împreună cu clienții noștri pe termen lung. De asemenea, e necesară pentru a răspunde cererii tot mai mari din regiune”, spune Ivan Spikic, Regional Manager Contract Logistics South Germany la Yusen Logistics.

În calitate de specialist global pentru soluții complete pentru lanțul de aprovizionare, transport end-to-end, depozitare și distribuție, Yusen Logistics oferă clienților săi suport tehnic de înaltă calitate în toate procesele logistice. În Altbach, furnizorul de servicii 3PL oferă clienților săi distribuție terestră de mărfuri și colete, precum și lucrări de pre-producție externalizate, inclusiv lucrări de sortare, reambalare în cutii KLT, curățare a pieselor înainte de livrare și picking.

Site-ul, dotat cu rafturi înalte, oferă Yusen Logistics și clienților mult spațiu cu opțiuni suplimentare de extindere. Halele de încărcare au pasaje pentru încărcarea/descărcarea laterală a camioanelor, precum și drumuri de acces la nivelul solului.

Noua locație din Altbach are în plan crearea a 50 de locuri de muncă pentru activități comerciale și industriale. 28 de angajați au început deja lucrul.

Unitatea din Altbach este a unsprezecea sucursală a Yusen Logistics la nivel național și a patra în regiunea de sud a Germaniei. Centrul de distribuție din Altbach face parte din rețeaua globală de logistică contractuală a Yusen Logistics, care constă din peste 355 de depozite și se întinde pe o suprafață de 2.626.481 de metri pătrați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare